Juhuu jeg er græsenke!!!

Er man selvoptaget, hvis man er helt høj ved udsigten til at være i sit eget selskab i fem dage??

Hvis det er tilfældet, så er jeg skyldig. Igår vinkede vi farvel til gemalen, som skulle på herreudflugt til Barcelona. Jeg lyver ikke, når jeg skriver, at jeg næsten har glædet mig lige så meget som han. Nu må det ikke misforstås – jeg elsker min mand og nyder at tilbringe tid sammen med ham. Meeeen jeg nyder i den grad også fire(!!) hele aftener i selskab med mit strikketøj, drengene og monopol på fjernbetjening og sofa.

Weekenden skal udfyldes med knus, lækkerier og en masse frisk luft. Hvis vejret holder skal havesæsonen skydes i gang, og så har jeg overvejet, om jeg skal ofre mig og invitere drengene i svømmehallen. Jeg HADER svømmehaller men ungerne elsker det og det er vel egentlig grund nok til at svøbe sin krop i et stykke stramt stof og lufte de vinterhvide stænger.

Årh jeg gider godt…

 

Go’ weekend til jer alle,

hilsen græsenken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *