Lago di Garda

Dette indlæg blev oprindelig forfattet på helt gammeldags, offline manér.

Nedfældet på en linjeret blok med en lille stump sort farvekridt, jeg allernådigst har fået lov at låne af drengene. Skrevet mens ungerne holdt siesta i den airconditionerede mobile home, og manden på solvognen med en krimi og en kold håndbajer. Det er sjovt, hvor hurtigt man får skrivekrampe, fordi ens hænder er uvante med at skrive længere tekster. I hverdagen galoperer de hen over tasterne i mange timer i træk, men det er faktisk helt befriende at skrive en tekst i hånden – faktisk bliver jeg mere bevidst om ordene jeg skriver, og betydningen af det enkelte ord.

Nåh men tilbage på sporet…sammen med en masse andre blegfede danskere startede vi kareten og kørte de ca 1600 km til Gardasøen. Ligesom de foregående fire gange var slutdestinationen Camping La Quercia, der ligger ved den skønne by Lazise.

Første gang vi tog til Gardasøen var drengene lige fyldt et år, og jeg må indrømme, at det ikke blev til mange timers dasen i solen. Det til trods kom området helt ind under huden på os alle, og selvom vi efterhånden kender området godt, så er der stadig mange ting og steder vi gerne vil se. Selvom vi hvert år har intentioner om at nå både det ene og det andet, så når vi kun det halve, og det er faktisk præcist indbegrebet af ferie. At lave lige netop det dagsformen bestemmer. I år valgte drengene at sove til mellem kl ni og ti hver dag, så det blev lidt sent inden dagen kom i gang. Det betød til gengæld nogle skønne og rolige morgentimer til gemalen og jeg, hvor en del af tiden blev brugt på bare at sidde og nyde udsigten over søen og læse gode bøger.

Nu er tre ugers snart slut. Vi er vendt retur til et regnfyldt Danmark, hvor hverdagen banker på mandag morgen og hvor begge drenge starter i SFO og dermed et nyt kapitel i deres liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *