Live or let go?

Når jeg skimmer ned over de indlæg jeg har udgivet gennem tiden, er sporadisk det første ord, der falder mig ind. Der har været lange perioder uden indlæg, og hvorfor egentlig det? Jeg har ofte siddet med pegefingeren et par millimeter over musen på vej til at trykke ‘delete blog’, men så har der været en lille insisterende stemme i mit hoved: – Nej, gør det ikke. Du fortryder det og vent nu og se om ikke du pludselig kommer i gang igen…

Listen over halvfærdige kladder er lang, og antallet af ideer til indlæg endnu længere, så det er ikke der skoen trykker. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det billederne, der kvæler min blog-mojo. Jeg synes, det er så besværligt at uploade billeder fra kameraet, og når jeg samtidig er en smule pernitten med kvaliteten, så bliver det ligesom bare ikke.
I den erkendelse har jeg valgt at lempe lidt på billedkravene, og så må vi se, om der kommer flere indlæg på den baggrund. Så fra nu af kan det godt være, det bliver halvgrumsede mobilfotos I kommer til at se, men jeg har lovet mig selv, at det er helt ok…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *