Shopping

På fredag drager min søster og jeg afsted til Århus, hvor vi skal nyde hinandens selskab frem til lørdag. Som jeg skrev tidligere på ugen, så skal fredag bruges på shopping, og det er vel nærmest unødvendigt at skrive, at jeg glæder mig helt tosset.

For at undgå fejlkøb har jeg lavet en liste over ting, som jeg mangler.  Jeg er vildt dårlig til at shoppe i fysiske butikker-jeg tager tit mig selv i bare at flytte bøjlerne fra den ene side til den anden uden helt at ænse, hvad der hænger på den. Desuden bliver jeg nærmest agressiv, hvis der i butikken spilles musik på samme volumenniveau som hvis jeg frekventerede Crazy Daisy lørdag aften, så lidt forberedelse er nødvendig. Jeg har samlet nogle af de ting, som jeg gerne ville se i real life i collagen, så må tiden vise hvor meget jeg får med hjem.

 

Uhh hvor jeg glæder mig…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *