Materiel glædesrus og plus på overskudskontoen

Det kan måske virke en smule overfladisk at være så glad for materielle nyanskaffelser, men jeg gjorde altså et par kup på udflugten med søster Lagkage, som får mit indre lykkebarometer helt op at ringe. Selvom udslaget næsten er slut, så faldt jeg alligevel over et par ting i weekenden, som jeg ikke kunne leve uden og som var stærkt nedsatte.

Jeg fandt den fineste skindnederdel fra Day Birger et Mikkelsen. Nederdelen er rosa/brun, og så har den skrålommer, der giver et perfekt casual look til daglig brug men samtidig kan den styles med et par stiletter og en fin skjorte og så er Mama Dobbeltlykke altså klar til fest. Derudover steg min puls et par grader, da jeg faldt over dn smukke kimono fra Moss Copenhagen. Farverne er spot on og passer mange af de ting der hænger i mit klædeskab. Et andet favoritkøb er hatten, og selvom gemalen synes den er lidt for storby-smart-i-en-fart til det lille landsbysamfund vi slår vores daglige folder i, så måtte den altså med mig hjem. Kan I ikke se det, den er da så cool… Det blev også til mange et par andre småting, men først og fremmest var det et døgn i selskab med min bedste veninde/søster/fortrolige, hvor vi skiftevis fik styr på den samlede verdensituation samt rørt lattermusklerne. Efter halvandet døgn i tosomhed og med en overskudskonto med stor kredit var det skønt at komme hjem og kramme og kysse mine tre mandfolk derhjemme.

Jeg tror, vi må have indført en årlig søstertur for gud hvor var det godt…

Nu vil jeg smække min dertil indrettede i sofaen og stene lidt tv og strike et par pinde med visheden om, at der kun er én arbejdsdag tilbage inden vi alle fire vil nyde et par dages vinterferie uden andre planer end dem vi lige kommer på og har lyst til.

God tirsdag (og Valentines) til jer alle…

2 Comments

  1. Toplækre køb – hatten klæder dig og er gangbar uanset hvor du færdes 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *