Noget om vinterferie

 
Så blev der taget hul på uge 8, og selvom ugen kun er to dage gammel er hverdagen tilbage i et hæsblæsende tempo. Gemalen er væk med arbejde frem til i morgen aften, så jeg er ene mand på skansen. Det betyder at jeg nu sidder helt mast i sofaen og prøver at tage mig sammen til at få fremstillet sunde og nærende madpakker. Al ære og respekt til enlige forældre!
I sidste uge havde vi begge taget fri torsdag og fredag, så vi kunne nyde lidt vinterferie sammen alle fire. Vi havde bestemt os for at lade dagsformen bestemme dagenes indhold, og til drengenes store fornøjelse blev ferien skudt i gang med en tur i bowlinghallen. Jeg indrømmer blankt, at jeg HADER at bowle. Efter mindre end et kvarter har jeg mistet koncentrationen, og så får jeg altid så uforskammet ondt i bagdelen dagen derpå. Der er åbenbart nogle muskelgrupper, som jeg ikke er i kontakt med på daglig basis!
Vejret var trist, vådt og gråt og indbød ikke til de store udendørs udskejelser, så der blev god tid til brætspil, LEGO og kagespisning.
Fredag var vi tidligt ude af startboksen, og kursen blev sat mod Randers, hvor vi stod klar da dørene til Regnskoven blev åbnet. Hvis man har børn, der har bare den mindste smule interesse i dyr, så kan jeg varmt anbefale en tur i Randers Regnskov. Dyrene kommer tæt på, og man kan bruge virkelig meget tid på at finde dem.
Ferien blev sluttet af på allerfineste vis med besøg af tre legekammerater og deres forældre, som vi desværre ser alt for sjældent, men hvis selskab vi alle fire nyder. Det var to meget trætte drenge, der blev puttet sent lørdag aften. Af samme grund trak vi stikket søndag og drev hele dagen rundt i nattøj og lavede så lidt som muligt – eller det vil sige, det gjorde vi indtil jeg fik den ide at rokere lidt rundt, og manden måtte i gang med boremaskine og vaterpas, men mere om det på et andet tidspunkt.
Nåh de der satans madpakker smører jo ikke sig selv, og eftersom jeg ikke er udstyret med en au pair, mp jeg heller komme i omdrejninger.
Go’ tirsdag aften til jer alle…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *