Sommerhus, vinterbadning og krampe i lattermusklerne

Ja det er altså programmet for det næste døgn, hvor jeg forlader hulen for at tilbringe tid sammen med otte af landets ypperste kvinder. Vi planlagde tilbage i januar, at vi havde fortjent et døgn i hinandens selskab uden mænd og børn. Et døgn hvor dresscoden er tøj, der ikke strammer og hvor bh’en nok bliver afmonteret ved ankomst. Et døgn hvor sukkerindtaget vil få enhver sundhedsguru til slå korsets tegn, og hvor der skal sippes drinks og deles røverhistorier. Vi har fået lov at låne et sommerhus af et hold svigerforældre (God bless them), og planen er noget med madrasser og samsovning i stuen og selvfølgelig god mad, som vi IKKE selv skal lave. Jeg ved, at jeg vender tilbage søndag med fornyet energi, ondt i maven efter latterkrampe og en glæde over at være velsignet med otte veninder, der har min røv 100%, når lokummet brænder. De fleste har jeg kendt fra før skoletiden, og selvom vi er spredt over store dele af landet og kun ser hinanden et par gange om året, så betyder vores fælles forhistorie, at vi kan være helt os selv i hinandens selskab. Der bliver ikke opstillet falske glansbilleder af vores individuelle liv (snarere tværtimod) og vi respekterer hinandens valg og støtter op. Det  bliver sååå godt!

Nåh ja så var der  jo lige det der med vinterbadningen – i et svagt øjeblik hidsede vi hinanden op til, at vi sgu da lige kunne vinterbade, når nu vi alligevel var så tæt på vandet. En havde hørt, at det var bedst at bade nøgen, da badetøjet ville gøre det ekstra koldt, når man kom op af vandet. Jeg skal ikke gøre mig klog på, om det er sandt eller ej, men jeg er sikker på at det bliver en kold oplevelse – badetøj eller ej!

Jeg vil ikke klandres for at være en pivskid, så hvis vi skal i baljen hopper jeg med. Så hvis du på et tidspunkt i løbet af weekenden hører en breaking news om ni forfrosne og mentalt forstyrrede kvindemennesker, der har overtrådt badetøjsreglementet ved Limfjorden i weekenden, ja så kan du roligt regne med at jeg indblandet.

Jeg håber din weekend bliver god og fyldt med grin, kys og skumfiduser.

PS Billedet er udlånt af Simone, som bestemt er et besøg værd…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *